etusivulle yhteystiedot primatex@primatex.fi Paitageneraattoriin
Jääkiekko Jalkapallo Salibandy Muut lajit kampanjapaidat Muut tuotteet Muut tekstiilit TyöasutBrodeeraut korkealaatuiset merkit.


Brodeeratun alueen suuruus vaikuttaa merkin hintaan. Brodeeratulla alueella tarkoitetaan sen alueen kokoa, joka merkissä on kirjottu langalla, eli aluetta, josta pohjakangas ei näy.
 
 
Merkin tukikangas
Merkin tukikankaalla tarkoitetaan merkin nurjalle puolelle tulevaa kangasta. Merkin lopullinen käyttötarkoitus vaikuttaa merkin tukikankaan valintaan. Yleisin käytettävä tukikangas on fleecetukikangas, joka sopii käytettäväksi, kun merkit on tarkoitus ommella vaatteisiin kiinni. Fleecetukikangas sisältyy hinnaston hintoihin.
Jos merkit halutaan silittää kiinni vaatteisiin, valitse silitettävä liimapinta. Jos halutaan, että merkki voidaan irrottaa ja kiinnittää uudelleen, tulee valita tukikankaaksi velcro (=tarra). Velcro voidaan laittaa merkkeihin joko
yksipuolisena tai kaksipuolisena.
 
Merkin reunat
Merkin reunat voivat olla joko saumatut, tai laserleikatut. Suosittelemme saumattuja reunoja, kun merkin muoto on säännöllinen esim. ympyrä tai neliö. Jos merkki on muodoltaan epäsäännöllinen ja/tai siinä on teräviä kulmia, on merkkiin tehtävä laserleikatut reunat. Jos merkkiin halutaan reikiä tai aukkoja, ne tehdään myös laserleikattuna.
 
Myös sublimaatiopainetut merkit kun merkkauspinta on iso ja hankala brodeerata.
 
Tiedustelut tästä linkistä
tai soita p. 03 - 364 6465
 


  Sporttikerrasto
Logoaineistot